Terug naar Nederland
4 november 2024 - Willemstad, Nederland
Die zaterdag zijn we inderdaad met de trein naar Barcelona geweest om de finale daar mee te maken. Het was fantastisch! Zoals verwacht won Nieuw Zeeland de wedstrijd en waren de aanwezige Nieuw Zeelanders uitzinnig. Toch doen wij Nederlanders dat anders. Uitbundiger, massaler. Het feestje was dan ook een beetje mat maar we hebben er wel echt van genoten. Voldaan stapten we weer in de trein terug naar de boot. De volgende dag vertrok alle visite weer en bleven we samen achter (met Beer natuurlijk) in Roda de Bara. Op het gemak wasten we alles weg, maakten de boot schoon en bereidden we ons voor op ons vertrek naar Nederland.
Vanaf woensdag 23 oktober hadden we de haven in Sitges gereserveerd voor een maand dus voeren we daar naartoe. We wilden graag met de taxi naar het vliegveld maar dat bleek nog een dingetje. Ze vonden Beer eigenlijk te groot om mee te nemen. Op donderdag ochtend kreeg ik een mail van de havenmeester dat ze een taxi hadden gevonden die ons wel wilde brengen. Die reserveerden we en om 12u30 stonden we op de afgesproken plaats. Maar wat er ook kwam, geen taxi voor ons. Gelukkig hadden we hele aardige (Nederlandse) buren en de buurman sprong gelijk in zijn auto om ons weg te brengen. Super lief en zo waren we toch nog op tijd op het vliegveld. Nadat Beer ingecheckt was, gingen we zelf ook het vliegtuig in. We hadden wel vertraging maar de vlucht zelf verliep voorspoedig. We landden op Rotterdam en snel bevrijdden we Beer uit haar bench. Wat is dat toch een kanjer. Ik kon niet merken dat ze stress had gehad. Cees en Rina stonden ons al op te wachten, dus konden ze de auto in, terug naar de Zeewolf.
Op vrijdag lekker even langs m'n ouders gegaan en daarna verder gegaan met de voorbereidingen voor de Bietentocht met de Zeewolf. De evenementen zitten er weer op nu. We blijven tot 25 november nog in Nederland. De Capella ligt goed. In Sitges zijn geen overstromingen of andere gekkigheden geweest, dus dat is fijn.
Onze verhalen gaan dus vanaf de 25e weer verder. Iedereen bedankt voor de leuke reacties, belangstelling en het volgen van onze avonturen.

Hopelijk vinden jullie ‘t hier ook nog wel de moeite waard om te zijn; alhoewel……… veel leuke avonturen beleven jullie vooral onderweg ‘.
Groeten en tot ziens!! In elk geval graag tot het volgende reisverhaal. 🥰🥰 🙋🏼♀️🙋
Op naar mooie nieuwe avonturen.