Thuis!

12 juli 2024 - Willemstad, Nederland

De onweer is ons gepasseerd. Niks van gehad, wel regen en 1 windvlaag maar dat was alles. Dus niks aan het handje.

De volgende dag waaide het wel heel hard en ook uit de verkeerde richting. Dus besloten we te blijven liggen. Dat deed wel zeer in de portemonnee want Vlieland is echt een hele dure haven. Bij het afrekenen heb ik de havenmeester gevraagd hoe laat hij dat ontbijt kwam brengen, want voor dat geld moest het toch wel inclusief ontbijt zijn. Hij kon er hartelijk om lachen maar toch hebben we geen ontbijt gezien...

Overdag zijn we lekker het eiland gaan verkennen en 's avonds werd de voetbalwedstrijd op een groot scherm op de haven uitgezonden. Dat was heel gezellig. Er was zelfs een orkest van de luchtmacht dus al met al een prima beslissing geweest om te blijven liggen.

Donderdag zijn we om 5u00 gaan varen. De wind was gunstig en we konden lekker richting Hoek van Holland zeilen. 's Middags zakte de wind er weer steeds verder uit dus bleef het even spannend of we nou naar Willemstad, Hoek van Holland of Stellendam zouden gaan. Wat de doorslag gaf, was dat we m'n ouders nog even zouden zien als we naar Hoek van Holland zouden gaan en dan in Maassluis zouden overnachten. Zo gezegd zo gedaan. Toen we aankwamen, stonden ook m'n broer en schoonzus al te wachten.

De volgende ochtend zijn we om 7u30 weer verder gegaan en zijn we zojuist afgemeerd in Willemstad. Weer thuis. Een warm welkom kan ik het niet noemen, met al die regen en kou. Maar toch... we zijn weer thuis. Even pauze van onze avonturen op zee. Tijd om ons op te maken voor het volgende avontuur. Over een maand gaan we weer verder. Dan schrijven we ook weer verder. Voor nu bedanken we iedereen die ons heeft gevolgd, met ons heeft meegeleefd en meegenoten!!

1. Jeanne halters:
    Oost west thuis best
    Hopelijk na regen komt zonneschijn
    Over maandje weer met de boot op stap?
    Gr jeanne
  2. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Ja, half augustus vertrekken we weer. Leuk dat jullie mee lezen!
  3. Netty en Jan Epping:
    12 juli 2024
    Wat een leuk verhaal, heerlijk even je ouders te zien, zie het helemaal voor me!!! Blij dat jullie weer veilig in de thuishaven zijn jammer van dat ongezellige weer.
  4. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Gelukkig is het nu weer mooi weer. Tot volgende week!
  5. Wil & Marianne:
    Welkom thuis
  6. Peter en Ilse Verboom:
    Bedankt! Leuk dat jullie meelezen
  7. Hans Cuypers:
    12 juli 2024
    Dus Zaterdag zien we jullie weer? Fijn dat jullie er weer zijn.
  8. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Haha nou volgende week zijn we er weer. Nu druk met de voorbereidingen van de bruiloft op de klipper. Maar daarna zijn we weer van de partij
  9. C&a:
    12 juli 2024
    Fijn dat jullie er zijn. Hoop jullie te zien voordat je weer weggaat.
  10. Peter en Ilse Verboom:
    28 juli?? Zou leuk zijn!
  11. JenE:
    Welkom terug. Dank voor de leuke verslagen. 👍🏾
    We blijven ‘r graag bij.
  12. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Zo leuk dat jullie meelezen! Ik denk dat we jullie nog wel zien voordat we weer weg gaan!
  13. Edwin en Agna:
    13 juli 2024
    Nou zeker geen lekker weertje bij thuiskomst, maar wel mooie herinneringen gemaakt.
    Heb met veel plezier naar jullie foto's en verslagen gekeken hoor.
    Zien we jullie nog voor dat de volgende trip begint?
  14. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Jaaaa! We zijn zo nieuwsgierig naar het huis. Deze week is nog even druk maar daarna maken we snel een afspraak
  15. Gerberdien:
    13 juli 2024
    Leuk om te volgen Peter en Ilse. Knap van jullie.
  16. Gerberdien:
    13 juli 2024
    Leuk om te volgen Peter en Ilse. Knap van jullie.
  17. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Leuk dat je ons hebt gevolgd!
  18. Joh Leune11:
    15 juli 2024
    heel mooi verslag, entot donderdag op de club.
  19. Peter en Ilse Verboom:
    15 juli 2024
    Volgende week donderdag zijn we er weer. Komende donderdag hebben we een bruiloft op de klipper.